Rijbewijs Ingenomen


Juridisch, Strafrecht

Net als op haar grote zustersite Ingevorderd Rijbewijs richt de site Rijbewijs Ingenomen zich op personen waarvan het rijbewijs is afgepakt door de politie. Bezoekers van de site kunnen informatie vinden om in bezwaar te gaan tegen de invordering van hun rijbewijs. Ook kunnen zij via het contactformulier of de Lion Legal helpdesk in contact komen met met een verkeersrecht advocaat uit hun regio.

Onderdelen van de Rijbewijs Ingenomen

Informatie voor advocaten

Naast een logo vermelding op bijna alle pagina’s op de site en een profielpagina over het kantoor ontvangen onze adverteerders ook juridische leads van personen die op zoek zijn naar hulp met hun rijbewijs probleem. Deze contactgegevens worden real time verstuurd naar een of meerdere mailadressen van het advocatenkantoor. Ook is het mogelijk om de aanvragen per sms te ontvangen om zo nog sneller te kunnen reageren op de aanvragen.

Lion Legal werkt met alle sites op basis van een vaste abonnementsprijs gebaseerd op bezoekcijfers. Zo voldoen alle sites aan de huidige gedragsregels van advocaten. Mocht u interesse hebben om partner te worden van deze juridische site of heeft u een idee voor een nieuw initiatief, neem dan contact op met Lion Legal via onze contactpagina.

Lion Legal Brochure

Download de brochure