Zedendelict Advocaat


Juridisch, Strafrecht

Op zedendelict-advocaat.nl kunnen bezoekers veel informatie vinden over de strafmaat, wetsartikelen en definities van zedendelicten. Ook kan men in contact komen met een Zedendelict Advocaat in de iegen provincie.

Soorten zedenzaken

Deze site is een van de grotere strafrechtsites gericht op een bepaalde niche. Onderwerpen die worden besproken zijn onder andere:

Meer informatie voor advocaten

Is uw advocatenkantoor geïnteresseerd in een samenwerking met deze site? Vul dan uw gegevens in op onze contactpagina. Wij werken met vaste maandprijzen per regio of site. Omdat dit een nieuwe site is is er nog geen maandprijs vastgesteld op basis van bezoekersaantallen. Lion Legal werkt in dat geval met een testperiode van 6 maanden. Uw kantoor krijgt dan zes maanden lang een logovermelding, profielpagina en alle aanvragen van de site in uw provincie voor de eenmalige investering van € 325,-. Na de testperiode zal op basis van het aantal bezoekcijfers een maandbedrag worden vastgesteld. Wij werken graag samen met tevreden cliënten. U kunt het contract dus na de testperiode maandelijks opzeggen.
Lion Legal Brochure

Download de brochure