Juridische leads voor advocaten en notarissen

Lion Legal helpt advocaten en notarissen in contact te komen met mogelijke cliënten. Cliënten kunnen via formulieren en via de telefoon aangeven dat zij juridische hulp willen van een advocaat. Deze aanvragen, ook wel juridische leads genoemd, worden dankzij ons systeem JLP. (Juridische Leads Platform) real time verstuurd aan de juiste advocaat.

Juridische niche sites

In overleg met advocaten- en notariskantoren en na uitgebreid marktonderzoek en zetten wij nieuwe sites op gericht op één niche. Dit kan een juridische probleem zijn (bijvoorbeeld: Ingevorderd Rijbewijs, Bezwaar UWV) of een rechtsgebied (bijvoorbeeld: de Strafrechtadvocaat, de Letselschade-advocaat). Al onze sites zijn geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

Juridische redactie

Onze redacteuren schrijven dagelijks nieuwe artikelen en nieuwsberichten. Deze teksten worden vervolgens door onze search engine marketeer geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat deze teksten goed vindbaar worden op Google.

Gerichte promotie

Al onze sites worden ondersteund met een advertentiecampagne onder andere op Google en juridische websites. Doordat het mogelijk is om op elke pagina van onze sites contact op te nemen via de telefoon of een formulier zijn onze campagnes zeer succesvol.

Juridische Leads Platform (JLP.)

Met JLP. worden personen die een formulier hebben ingevuld of door onze telefonistes zijn geholpen direct gekoppeld aan een advocaten- of notariskantoor. Afhankelijk van het onderwerp van de aanvraag en de regio worden de juridische leads verdeeld. Elke aanvraag wordt gegarandeerd real time en maximaal aan één kantoor verstuurd. Het kantoor kan zelf aangeven of de aanvraag naar één e-mailadres binnen het kantoor moet worden gestuurd of aan meerdere: bijvoorbeeld naar een advocaat én het secretariaat.

JLP. verstuurt ook elke maand een overzicht van alle aanvragen die uw kantoor tijdens de afgelopen maand heeft ontvangen.

Juridische leads voor advocaten & notarissen

 

Partner worden

Lion Legal heeft alle kennis en ervaring in huis om de omzet van uw kantoor te vergroten tegen minimale kosten. Als u partner wordt hoeft u zich niet meer druk te maken over adverteren, nieuwe content en marketing. Lion Legal neemt dat u allemaal uit handen. U kunt zich richten op uw cliënten. Wilt u partner worden van een bestaande website of heeft u een idee hebt voor een nieuwe juridisch concept? Neem dan contact op via het formulier op onze contactpagina.