Over Lion Legal Publishing


Uitgever van Juridische & Notariële Sites

Lion Legal publishing (Onderdeel van Tribevibe) geeft juridische en notariële sites uit. Via deze sites helpen wij advocaten en notarissen in contact te komen met mogelijke cliënten. Op deze manier hoeven de advocaten en notarissen zich niet met marketing en adverteren bezig te houden en houden zo meer tijd over om hun cliënten bij te staan.

Team van experts

Lion Legal publishing maakt gebruik van een netwerk van experts met veel kennis op hun eigen deel terrein. Dit stelt ons in staat nieuwe ideeën snel te lancering en te optimaliseren.
Webbouwers, juridische redacteuren, SEO experts, SEA experts, call center medewerkers en videoproducers werken allen samen om betere producten te ontwikkelen die ervoor zorgen dat consumenten in contact worden gebracht met de juiste notaris of advocaat.

Relatie met cliënten en consumenten

Wij vinden het belangrijk om een goede relatie met onze klanten te hebben en te houden. In overleg met kantoren maken wij waar mogelijk aanpassingen aan sites en formulieren om de kwaliteit van aanvragen te verbeteren. Ook maken wij op verzoek van onze partners zelfs compleet nieuwe sites als een partner en Lion Legal mogelijkheden zien in een nieuwe markt.

Daarnaast luisteren wij ook naar de consument, wij analyseren hun zoekgewoontes en beginnen nieuwe initiatieven om hen antwoord te geven op hun juridische vraag of in contact te brengen met de juiste persoon. Ook is het op elke site van Lion Legal mogelijk om een onafhankelijke review achter te laten. Zo zien wij erop toe dat de mensen goed worden geholpen en blij zijn met onze services en waar nodig verbetering worden doorgevoerd.

Word partner van Lion Legal

Heeft u een idee of wilt u weten of uw kantoor partner kan worden van een van onze initiatieven? Bekijk onze brochure hieronder of neem contact op via ons contactformulier. U wordt dezelfde dag nog teruggebeld.

Lion Legal Brochure

Download de brochure