Online Marketing voor Advocaten

Online Marketing voor Advocaten is sinds de oprichting van Lion Legal een stuk eenvoudiger geworden. Op de sites van Lion Legal komen bezoekers met een juridisch probleem. Deze kunnen via het bekijken van een kantoorprofiel of via het invullen van een formulier in contact komen met een advocaat. Aanvragen via de formulieren op de sites worden dankzij ons systeem geoptimaliseerd en real time verstuurd aan de juiste advocaat. Ook kunnen personen met vragen contact opnemen met de juridische intakebalie.

Online Marketing voor Advocaten & Gedragregels Advocaten

Volgens gedragsregel 2 lid 2 mag een advocaat geen vergoeding betalen per zaak of aanvraag. Hierdoor zou zijn vrijheid en onafhankelijkheid in de uitoefening van het beroep in gevaar kunnen komen. Alle partners van Lion Legal adverteren met een logo en een profielpagina op onze sites en betalen een vaste maandprijs. Deze prijs is vastgesteld op basis van het aantal bekeken pagina’s in het voorafgaande jaar. Het aantal aanvragen heeft dus geen effect op de prijs die men betaald. Hierdoor is deze vorm van adverteren toegestaan volgens de Gedragregels Advocaten van de Nederlandse Orde.

Juridische redacteuren & online marketeers

Online MarketingOnze redacteuren schrijven dagelijks nieuwe artikelen en nieuwsberichten. Deze teksten worden vervolgens door onze search engine marketeer geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat deze teksten goed vindbaar worden op Google en Bing. Al onze sites worden ondersteund met een advertentiecampagne op onder andere Google en juridische websites. Doordat het mogelijk is om op elke pagina van onze sites contact op te nemen via de telefoon of een formulier zijn onze campagnes zeer succesvol.

Wilt u partner worden?

Lion Legal heeft alle kennis en ervaring in huis om de omzet en bekendheid van uw kantoor te vergroten tegen minimale kosten. Als uw kantoor partner wordt hoeft u zich niet meer druk te maken over adverteren, nieuwe content en marketing. Lion Legal neemt dat u allemaal uit handen. U kunt zich richten op uw cliënten.

Na uitgebreid marktonderzoek en overleg met cliënten zetten wij nieuwe niche sites op. De gekozen niche kan een juridische probleem zijn (bijvoorbeeld: Ingevorderd Rijbewijs, Bezwaar UWV), een rechtsgebied (bijvoorbeeld: de Strafrechtadvocaat, de Letselschade Advocaat) of een gericht op rechtsbijstand advocaten: (bijvoorbeeld: Pro Deo Advocaat)
Onze notariële sites gaan een stap verder en zijn een service zoals BV oprichten en Stichting oprichten die de gebruiker en de notaris werk uit handen nemen. Al onze sites zijn geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

Wilt u partner worden van een bestaande website of heeft u een idee hebt voor een nieuwe juridisch concept? Neem dan contact op via het formulier op onze contactpagina.