Online Marketing voor Notarissen

Online Marketing voor Notarissen is dé specialiteit van Lion Legal Publishing. Middels onze notariële sites BV oprichten en Stichting oprichten is het mogelijk voor notarissen goed zichtbaar te zijn op Google voor concurrerende woorden zonder veel tijd en geld te investeren. Het enige dat uw notariskantoor moet doen is zich aan te sluiten bij een van de initiatieven van Lion Legal. Wij zorgen voor de marketing, hosting en content. Zo houdt uw kantoor tijd over om nieuwe cliënten te helpen.

Aanvragen real time & veilig verzonden

Alle aanvragen die binnenkomen op de notariële websites van Lion Legal worden real time verstuurd aan één notariskantoor. De cliënt maakt in het formulier zelf de keuze bij welk kantoor hij de BV of Stichting wil oprichten. De cliënt vult een uitgebreide vragenlijst in zodat de notaris de cliënt efficiënt kan helpen. De uitgebreide vragenlijsten die op de websites staan kunnen worden aangepast voor uw kantoor. Al onze sites draaien op onze eigen beveiligde server en alle aanvragen worden versleuteld verstuurd aan het door de notaris aangegeven mailadres.

Vergoedingen notariskantoor

De vergoeding voor de notariskantoren zijn vastgesteld met onze startingpartner Damsté Notarissen. Uw kantoor factureert de bedragen rechtstreeks aan de cliënt. De cliënt betaalt naast de vergoeding aan het notariskantoor ook een fee/aanbetaling aan Lion Legal voor het gebruik van het online formulier en de bijbehorende tarieven. De cliënt ontvangt vanuit Lion Legal een factuur voor dit bedrag. Het notariskantoor hoeft verder geen betaling te doen aan Lion Legal.

Sommige prijzen op de site zijn vanaf prijzen. De fee van Lion Legal is bekend, maar voordat de cliënt betaalt zal men worden gevraagd contact op te nemen met het notariskantoor om er zeker van wat de prijs zal zijn in hun specifieke geval. De vanaf prijs is van toepassing bij een oprichting STAK, Aanpassingen in de huidige statuten en oprichting Stichting Derdengelden. Alle andere tarieven staan vast.

Geen notariële gegevens op server Lion Legal

De gegevens worden in een overzicht per mail verstuurd aan de opgegeven e-mailadressen van het notariskantoor. Op onze servers worden geen gegevens opgeslagen, met uitzondering van de facturatiegegevens voor  de Lion Legal Fee.

Online Marketing voor uw notariskantoor uitbesteden?

Heeft u interesse om met Lion Legal samen te werken met onze bestaande initiatieven of heeft u wellicht een nieuw idee? Laat uw gegevens achter op onze contactpagina en wij nemen snel contact met u op.